Значи да обесня какво имам предвид. От скоро като почна да спирам на светофар малко преди изцяло да спра и оборотите ми падат рязко до около 500 и веднага след това се нормализират, но ми прави впечатление че като натисна спирачката докато колата не е в движение и има известно колебание в оборотите макар и малко??? Иначе като съм в движение и изключа от скорост не играят. От какво може да се получава тая тъпотия????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво общо имат спирачките със оборотите
Collapse
X
-
Имах подобен проблем с предишната си кола, работеше нестабилно, беше заминал един възвратен клапън на сервото. Виж все пак като се поява проблема имаш ли голяма ел консумация? / радио, халогени, чистачки и т.н./97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от HrabriИмах подобен проблем с предишната си кола, работеше нестабилно, беше заминал един възвратен клапън на сервото. Виж все пак като се поява проблема имаш ли голяма ел консумация? / радио, халогени, чистачки и т.н./
В крайна сметка какво трябва да отремонтирам или да сменя???98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от HrabriИмах подобен проблем с предишната си кола, работеше нестабилно, беше заминал един възвратен клапън на сервото. Виж все пак като се поява проблема имаш ли голяма ел консумация? / радио, халогени, чистачки и т.н./
В крайна сметка какво трябва да отремонтирам или да сменя???
Като помпиш спирачката е нормално да падат оборотите на място. Току що го пробвах на новотата баничарка на фирмата.
Абе това със сервото да ти е първо, после провери генератора.97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от HrabriПървоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от HrabriИмах подобен проблем с предишната си кола, работеше нестабилно, беше заминал един възвратен клапън на сервото. Виж все пак като се поява проблема имаш ли голяма ел консумация? / радио, халогени, чистачки и т.н./
В крайна сметка какво трябва да отремонтирам или да сменя???
Като помпиш спирачката е нормално да падат оборотите на място. Току що го пробвах на новотата баничарка на фирмата.
Абе това със сервото да ти е първо, после провери генератора.98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Още едно предположение, пробвай с друг акумулатор, но по мощен. Имал съм такъв случай, генератора се товареше щото постоянно зареждаше акумулатора и при добавяне на някакъв консуматор оборотите на ДВГ понамаляваха, но това е само една възможност!
Но все пак е по-вероятно да е от сервото!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от ралиспукана мембрана на сервото, закъсан маркуч или възвратния клапанАми да го вкараш в сервото при положение че дотам стигат само 2 пръста
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от ралиспукана мембрана на сервото, закъсан маркуч или възвратния клапанАми да го вкараш в сервото при положение че дотам стигат само 2 пръста
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiЧе какво му е трудното намазваш малко маркуча с масло и ръгаш здраво виж за към сервото е по тегаво ама с мерак пак става
Не че без турбо не е опасно да се изхлузи ма ти си знаеш
А лично на моя му бях турил скобичка още като бех атмосверкавсе пак от тва ми зависи живота
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment